Zdroj: http://www.tokamaradi.cz/index.php?a=10  •  Vydáno: 12.5.2011 14:24  •  Autor: Stinky

7. - 8. 5. - Rafty & Podej ruku přírodě - akce Velká Morava

Ahoj kamarádi a kamarádky, o víkendu (s datem 7. - 8. května) se značná část vydala na netradičně tradiční výpravu na raftech a podej ruku přírodě.

Ahoj kamarádi,

o víkendu jsme se vydali na netradičně tradiční výpravu na raftech a podej ruku přírodě. Netradiční byla v tom, že místo toho aby se v sobotu jelo na raftech a v neděli se vydali poděkovat přírodě sesbíráním odpadků, jsme tyto dvě akce spoji v jednu. Takže žádné spinkáníčko v domácích peřinkách, ale ve spacácích na chatě v bezprostřední blízkosti Nýznerovských vodopádů (cca 1 km).
V neděli ráno nás zaskočilo počasí - jemně mrholilo. Stačilo však přírodě ukázat naše dobré úmysly a počasí se umoudřilo. Vyklidili jsme oblast okolo Nýznerovských vodopádů a samozřejmě pořídili nějaké to společné foto. Příjemné překvapení nás ještě čekalo na nádraží v Šumperku, kde na nás čekal Drahoš s batohy a každému kdo se na něj usmál dával památeční list z této akce (který stihl vyrobit doma, zatímco mi jsme byli na cestě).

Fotky najdete na klasické adrese Stinky a až Drahoš publikuje fotky na Picase, tak se s vámi jistě podělí i o fotky své.

Do další akce ahoj, Stinky