Zdroj: http://www.tokamaradi.cz/index.php?a=163  •  Vydáno: 6.1.2015 14:21  •  Autor: Root

Boj o Velké Vontství a vánoční besídka - 21. - 22. 12. 2014

Již tradiční oddílová akce, která se za dobu našeho oddílu změnila jen nepatrně. Program byl znám už předem. A musím říct, že pro letošní rok bylo všechno klidnější, pohodovější.

Nejprve klasika - Boj o Velké Vontství, letos již 22 ročník. Soutěž dvojic v různých disciplínách a hrách. Opět prvenství obhájila dvojka Aidam a Olda.

Pak nás čekala zajímavá noční hra na Kotlu. Úkolem skupin bylo si zapamatovat citáty z filmů a pohádek, ten potom naučit svoji spojku (starší členové) a ta ji potom převyprávěla kontrole. Byla to velká sranda.

Pak ve staré klubovně Drahoš se všemi zarál pár společenských her. Mezitím byl přiravován slavnosní stůl. Úžasná večeře a spousty dárků. Zábavný program družin. Před spaním jsem měl pro všechny připravené překvapení. V naší klubovně na podlaze ležely celty a také malé ohniště, vše osvětleno jen svíčkami. Byl svolán sněm. Při této příležitosti byly uděleny první stupně Březových lístků (HAF, Áďa, Aidam, Olda a Marťa) Potom jsme si povídali. Bylo moc krásný. Před spaním bly přečteny nějaké povídky z knížky a pak dobrá noc

V neděli nás čekalo velké sportování v tělocvičně. Nejprve příprava na uzlařskou regatu, pak pár běhaček a nakonec Domečková vybíjená.

Celá akce se vydařila. Pokud by někdo chtěl přidat nějaký postřeh nebo myšlenku, ať ji napíše do komentářů.