Zdroj: http://www.tokamaradi.cz/index.php?a=201  •  Vydáno: 6.10.2015 15:51  •  Autor: vlacek

ROZDĚLENÍ ODDÍLU - 14. 10. 2015

Ahoj moji milí členové našeho oddílu.
Jsem moc rád, že i po letech náš oddíl stále žije a je zájem s ním neustále podnikat společnou činnost. Nicméně se nám teď oddíl dostal do velmi složité situace, kterou jste možná sami postřehli. Je nás teď na schůzkách mnoho. Jak mladší členové a nováčci, tak i ti starší a zkušenější. Co by za to jiné oddíly daly. Jenže nás to v tuto chvíli staví do nelehkého úkolu, jak zvládnout vedení oddílu. Jak vytvořit program schůzek a podobně. Teď je ještě dobré počasí, ale až bude zima, tak se do klubovny prostě nevejdeme.
Jsem tedy nucen přistoupit k tomuto řešení a oddíl rozdělit na dvě části:
- MLADŠÍ členové a nováčci se budou scházet již od 16:15 hodin a končit 17:30. Budou pokračovat v Celoroční oddílové hře Mafie, učit se základům tábornických dovedností a znalostí. Budou pokračovat v bodování tak, jak bylo již započato. Jednotlivé družinky zůstanou. Zde mi bude pomáhat několik starších členů, kteří své družinky povedou.Pomoc mi přislíbil i Tonca s Hančou
- STARŠÍ členové se budou scházet od 17:30 hodin do (+-) 19:00. Jejich činností bude Celoroční táborová škola a pokračovat dál tábornictví nebo zálesáctví.
Pro oddíl jsou však důležité i výpravy, tábory a jiné akce. Ty budou pro všechny členy společné, protože zde vznikne prostor pro předávání zkušeností starších mladším.
Věřím, že toto pochopíte a nadále budete oddílu věrni.